Betalactoglobulin a kofein. Káva s mlékem ??? NE !!!!!Vezměte si to k srdci VAROVÁNÍ !!!!

Odeslat odpověď


Odpoveď na tuto otázku je nutná pro rozlišení automatizovaných pokusů o registraci.
Smajlíci
:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:

BBCode je zapnutý
[img] je zapnutý
[url] je zapnuté
Smajlíci jsou zapnutí

Přehled tématu
   

Rozšířit náhled Přehled tématu: Betalactoglobulin a kofein. Káva s mlékem ??? NE !!!!!Vezměte si to k srdci VAROVÁNÍ !!!!

Re: Betalactoglobulin a kofein. Káva s mlékem ??? NE !!!!!Vezměte si to k srdci VAROVÁNÍ !!!!

od moranka » úte 24. led 2017 11:22:37

A mimochodem dna vzniká z kyseliny močové, ne ze šťavelové :)))) :D

Re: Betalactoglobulin a kofein. Káva s mlékem ??? NE !!!!!Vezměte si to k srdci VAROVÁNÍ !!!!

od RoliD » pát 09. pro 2016 17:18:35

<ironie>Ale Miclanecoffin je přece už dávno známá nebezpečná sloučenina v kravském mléce! Miclanecoffin je navíc 74x aktivnější a nebezpečnější v případě, že si kávu děláte z těch moderních kapslí, které už od výrobce obsahují dihydrogen monoxid, který má zajistit lepší tekutost obsahu kapsle! Výrobci už nevědí jak by vydělali peníze a teď objevili ten ztekucovač a rozpouštědlo Dihydrogen monoxid! Dihydrogen monoxid je jedno z nejagresivnější rozpouštědel co lidstvo zná! Tak bacha! :)</ironie>

Re: Betalactoglobulin a kofein. Káva s mlékem ??? NE !!!!!Vezměte si to k srdci VAROVÁNÍ !!!!

od Remus » pát 09. pro 2016 14:25:44

Betalactoglobulin nacházející se v kravském mléce se s kofeinem navazuje na sloučeninu, kterou bych napočest jejího objevitele MUDr. Jana Miklánka nazval: Miklanekofin nebo lépe Miclanecoffin (aby to vypadalo světově :) )

Re: Betalactoglobulin a kofein. Káva s mlékem ??? NE !!!!!Vezměte si to k srdci VAROVÁNÍ !!!!

od Rybička » čtv 24. pro 2015 8:31:42

Co by se k tomu dalo říci. Je to zjevně hoax a zmatené blábolení.
Příznaky:
1. prý se o tom nesmělo psát. Pokud je v nějakém podobném textu podobné tvrzení, tak je text na 99% podvodný
2. neúplné informace. Na jakou sloučeninu? Chemie je matika.. tam žádné tajemné sloučeniny neexistují.
3. pokud se v nějakém textu uvádí více než 3 otazníky či vykřičníky za sebou. Tak je to většinou text nekvalitní a podezřelý
4. odkazuje se na lékaře, který není primářem a je léčitelem na volné noze.
5. zmiňovaný lékař spolupracuje s "doktorem" Jonášem. Což je pro ten text taky poměrně zpochybňující okolnost.
6. zmiňovaná reakce není při zběžném hledání nikde popsána
7. není nikde zmíněn odkaz na jakoukoli studii která by ono tvrzení potvrzovala nebo se jím dokonce nějak odborně zabývala
8. je to pouze reklama na toho léčitele
9. pro tyto poplašné zprávy je typické že si vyberou nějakou běžnou činnost a zpochybní ji.
Tedy pokud si myslíte, že pití kávy je ok. Tak jí pijte klidně i s mlékem a nebojte se :)

Betalactoglobulin a kofein. Káva s mlékem ??? NE !!!!!Vezměte si to k srdci VAROVÁNÍ !!!!

od Rybička » čtv 24. pro 2015 8:25:49

Dorazil mi následující text mailem:

Káva s mlékem ??? NE !!!!!Vezměte si to k srdci VAROVÁNÍ !!!!
 
 
Nesměl jsem o tom psát, protože by to vzbudilo paniku mezi českým i slovenským lidem !
Betalactoglobulin nacházející se v kravském mléce se s kofeinem navazuje na sloučeninu, která dráždí sliznici tlustého střeva a napomáhá ke vzniku rakoviny v této lokalitě!!! Proto jsme jedni nejvíce postiženi na světě rakovinou tlustého střeva a konečníku.   
 
MUDr. Jan Miklánek
 
Zase jsem měl pravdu !!!! Říkám to již 15 let a říkám pořád - nepijte to kafe s mlékem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
Silně varující lékařské a biologické vysvětlení proč! Pošlete to tedy všem známým, na kterých vám záleží!
 
Kombinace černé kávy a tuku z mléka, smetany atd, totiž na celé naše tělo nepůsobí ani trochu příznivě!!! Působí totiž velice špatně na dvanácterník neboli duodenum, který pak v křeči stáhne svoje hladké svalstvo a následně začne vyřazovat z provozu slinivku břišní. Dále pak zablokuje i celý žlučník.
 
Žlučník je vlastně zásobní skladiště žluči v našem organismu. Žluč se má samočinně do trávící soustavy uvolňovat pokaždé, tehdy, když sníme cokoli mastného, aby ten přijatý tuk byl pro správné následné strávení předem dostatečně emulgován. Jestliže nám ale žlučník z jakéhokoliv důvodu řádně nefunguje, máme zaděláno na mnohé další zdravotní problémy označované dnes za běžné civilizační nemoci.
 
Snad největším problémem je ale nulová osvěta, a že se toto opravdu varující vědecké poznání zpravidla dozvídáme, až když je nám už 70 let a v průběhu předešlých padesáti let jsme oblíbenou kávu tak rádi popíjeli právě s mlékem, či smetanou, protože jen tak nám to chutnalo a obchody jsou toho doslova plné. Křeče a bolesti se potom za čas objevují i v oblasti bederní páteře, kdy chronický nedostatek žluči ve střevech způsobuje až bolestivou zácpu.
Žluč, která se nedostane do dvanácterníku, se usazuje s výraznou bolesti právě u vývodu žlučníku a tvoří se tam nejprve žlučový písek. Ovšem později se mohou vytvářet až opravdu velké a životu nebezpečné žlučové kameny, které nakonec žlučník zcela ucpou. Z čínské medicíny se dozvídáme, že meridiánová spojnice nemocného žlučníku prochází všemi velkými klouby našeho organismu (kyčle, ramena,kolena) a způsobuje jejich silné bolesti až chronickou nehybnost. Chybějící slinivkové šťávy způsobují ve střevech velice silné nadýmání (meteorismus).
Vracející se žlučí reaktivované žaludeční šťávy pak silně poškozují už i samotnou slinivku a právě tak potom vzniká stále se rozmáhající cukrovka (diabetes mellitus). Což je ve své podstatě jen velice málo, nebo zcela nefunkční slinivka, protože se v ní pak následkem prodělaných poleptání žaludeční kyselinou a následných zánětů už netvoří
v patřičné mmnožství, a nebo vůbec, veledůležitý hormon inzulin. Takto mimo jiné je ochromena i činnost mnoha dalších sliznic v celém našem těle.
Káva navíc obsahuje velké množství hodně agresivní kyseliny šťavelové. A když ledviny tuto látku nestačí dostatečně rychle vylučovat prostřednictvím moči, potom se snadno vytvoří z přítomných krystalků kyseliny šťavelové nejdříve močový písek. Později se ale vytvářejí také obrovské, vysoce bolestivé a zároveň i rizikové močové kameny. Je- li totiž v našem organismu neustále přítomno příliš velké množství kyseliny šťavelové, přes tlusté střevo se následně vstřebává zpátky do těla a usazuje se i do kloubů a svalů. Dochází tak k silným bolestem (vnímaným zejména v noci)  jak v oblasti páteře, tak i v oblasti velkých kloubů. Tímto způsobem vzniká i velice podobné, vysoce bolestivé a pohyb omezující onemocnění, jako je dna !!! Pokud tedy alespoň trochu myslíte na své pozdější zdraví, popíjejte svoje oblíbené kafíčko zásadně bez mléka či smetany a jen v malém množství! A s ní, nebo hned po ní si už zásadně nikdy nedopřávejte šlehačku, či dokonce nějaké vysoce kalorické, tedy zejména silně omaštěné zákusky, či koláčky......
 
Sepsal
 
primář MUDr. Jan Miklánek Praha
 

Nahoru