Utopenci - klasický recept

Odeslat odpověď


Odpoveď na tuto otázku je nutná pro rozlišení automatizovaných pokusů o registraci.
Smajlíci
:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:

BBCode je zapnutý
[img] je zapnutý
[url] je zapnuté
Smajlíci jsou zapnutí

Přehled tématu
   

Rozšířit náhled Přehled tématu: Utopenci - klasický recept

Utopenci - klasický recept

od RoliD » sob 09. bře 2019 19:22:33

Narazil jsem na zmínku o recepturu z roku 1995 co byla prý převzatá ze socíku. Je to repct z výrobny tak bacha na ty dva mentráky buřtů si to dělte 100:

"Ocet a voda zhruba1:1, cukr a sůl taky 1:1. Pro ilustraci: na 200 kg špekáčků 4 kg cukru a 4 kg soli, 8 kg hořčice, 0,4 kg pepře, 0,6 kg papriky sladké, 0,1 kg bobkového listu, 60 kg cibule a zeleninové směsi, 20 litrů octa a 24 litrů vody."

A takové to prasení s hořčicí,česnekem a podobnýma věcma to je na vás..ale už to není klasicky utopenec

Nahoru